Barnkultur!

Inspiration!


Med stor erfarenhet av att skapa kultur med barn ger jag er redskap och idéer till musicerande, sagoskapande, rörelse och avkopplande moment för alla åldrar. Ni får lära er att hantera en ukulele och trumma på enklast möjliga vis. Enkelhet är dock inte något dåligt, det kan ge en helt ny infallsvinkel på er sångstund med barnen. Jag lär er nya ramsor och visor och ger idéer om hur gamla väl beprövade sånger kan få en nytändning med hjälp av rytmer, rörelser och inte minst: koppling till sagor och berättande!Material: Ni får ett häfte med nyskrivna sånger och ramsor samt pedagogiska ideér. Många av sångerna finns på YouTube. Instrument finns till utlåning.

Plats: Jag kommer till era lokaler.
Tid
: 1,5 h.

Pris: 4000:-

Max antal: 20 personer vid instrumentspel.

Betydligt fler då instrumentmomentet byts mot röstvård och avspänningsövningar.

Jo då, även vid passet med instrument ges några tips gällande röstvård och avspänning!

Eva-Lisa Oldeberg

Musikpedagog, sångerska, klarinettist & sagoberättare


Utbildad på Kungliga musikhögskolan i Stockholm, Sjöviks musiklinje, ragastudier i Indien, jazzimprovisation på Blue Lake art school, Mi, USA. 

Har stor erfarnehet att musicera med och för barn som ex musikundervisning, kör, drama, clowning, rytmik, låtverkstad, musikteater. 

Framträder ofta med musiksagor i rollen som SagoSanna.

Komponerar barnmusik, ofta i direkt samspel med barn och unga.

Stod för manus och regi vid musikalen "Blomsteruret"som framfördes för alla skolor i Uppsala i samband med Linnéjubileet.

Har studerat clowning för Roly Bain, England. Är personen bakom clownen Lucidoras mask.

Erhållit kulturstöd från Lindesbergs kommun och Region Örebro.