Musikundervisning


Enskilt eller i grupp. För alla åldrar!


Musik ger glädje!

Att musicera ger ännu mer glädje!!

Så unna dig själv eller någon annan en eller flera lektioner för att komma igång med sjungande eller spelande. Jag lotsar dig vidare från där du är. Undervisningens fokus är att ha roligt, få känslan av att vara hemma i musiken och genom musiken få växa i självkänsla och välmående.

Enskild undervisning"Sång och instrument"


grundnivå till avancerat:

sång, röstvård, klarinett, saxofon, blockflöjt


grundnivå:  gitarr, piano och ukulele.


Undervisningen sker i Galleri Höjden,
Bondvägen 167, Vendelsö.


Pris:

1 lektion á 30 min
250:-  för vuxen,
150:- upp till 20 år


5 lektioner á 30 min
1100:- för vuxen
700:- upp till 20 år


10 lektioner á 30 min
2000:- för vuxen,
1200:- upp till 20 år


Eva-Lisa Oldeberg

Musikpedagog, sångerska, klarinettist & sagoberättare


Utbildad på Kungliga musikhögskolan i Stockholm, Sjöviks musiklinje, ragastudier i Indien, jazzimprovisation på Blue Lake art school, Mi, USA. 

Har stor erfarenhet att musicera med och för barn som ex musikundervisning, kör, drama, clowning, rytmik, låtverkstad, musikteater.

Stod för manus och regi vid musikalen "Blomsteruret"som framfördes för alla skolor i Uppsala i samband med Linnéjubileet.

Har studerat clowning för Roly Bain, England. Är personen bakom clownen Lucidoras mask.

Erhållit kulturstöd från Lindesbergs kommun och Region Örebro.


Undervisning i grupp"Måbrasång"


Ett sångpass med enkla sånger och stort fokus på andning och avslappning. Utöver sjungande innehåller passet enkla qigong-övningar, andningsteknik och röstvård.


Pris: 1 träff 150:-, 5 träffar 700:-, 10 träffar 1200:-


Anmäl intresse via kontaktformuläret här: 


"Skogsgång"

Önskar du mer rörelse, frisk luft och upplevelser i vacker natur är du välkommen att efter måbrasången gå med på en ca timmes vandring i Tyrestaskogen. Ofta blir det även något sjunget i skogen och ibland provar vi på lockrop och kulning. Medtag gärna fika!


PS Vissa kloka företag har körsång som friskvård! Fråga där du är. Kanske kan du få bidrag till kursavgiften! DSFör barn:
"Sånghjältarna"

Sånggrupp för barn 7-12 år

Visa, pop och musikal.
Röstvård och mikrofonteknik.
Pris: 12 träffar 1500:- "Babyrytmik" .
En fin möjlighet för föräldrar med barn 0-1 år för att få vara nära varandra och tillsammans utvecklas med ramsor, visor och rytmer.
Pris: 1 träff 120:-, 10 träffar 1000:-


Om ni är en föräldragrupp som önskar boka ett eller flera tillfälle för sång och ramsinspiration går det också bra. Pris förhandlas då utifrån tid och plats.


Varför babyrytmik?

Närhet! Du som vuxen framkallar endorfinet i kroppen då du sjunger – hur du än sjunger! Endorfiner = naturmedicin för glädje & lugn! 
Medveten rytmisk träning ger barnet en harmonisk och stabiliserande kroppsutveckling!
Sånger och ramsor ger språkträning! Utvecklar ordförrådet och förståelsen för texter och sammanhang! Jo, även hos mycket små barn!
SJUNG för ditt barn! DIN röst är för barnet den allra vackraste!
DANSA med ditt barn! Närhet är A & O i barnets utveckling.
VILA med ditt barn! Släpp alla måsten och stanna upp då och då. Barnet känner av din puls. Är pulsen hög och stressad blir barnen oroligt och du blir ännu mer stressad! Mitt i allt – stanna upp och ta en dans med ditt barn, eller om du är trött, sitt bara och gunga i soffan till lugn musik. Babyrytmiken hjälper dig till allt detta!